Mikseivät isot yhtiöt jo tee isoa vihreää linjausta? Ei eetistä eikä ekologista? Isoja yrityksiä ei kiinnosta. Heille halpa ja nopea tuotanto ovat avainsanat. 

Typerää. Mikseivät he tajua, että ekologisuus on päivän sana. Se joka siihen nyt panostaa, johtaa markkinoita 15 vuoden päästä.

Mitä tehdä? Vaikuttaa! ...Jos joku jaksaa laittaa adressia pystyyn, niin olen mukana, mutta itse en jaksa aloittaa sellaista toimintaa. Ainakaan nyt. 

Vihreän langan sivuilla erään blogin kirjoituksesta: "-- mutta yrityksiin olisi hyvä antaa palautetta yhteiskuntavastuusta vaikkapa sen nettisivujen kautta. Yhden palautteen lasketaan vastaavan parin sadan kuluttajan toiveita, joten ihan lälläripuuhasta ei ole kysymys."

Nyt kaikki asiakaspalautetta lähettämään! Jokainen lähettää omannäköisen asiakaspalautteen/kehitysidean suuryhtiöiden postilokeroihin! Tai sähköpostilokeroihin, mutta päättäjille saakka kirjeet pitäisi mennä. En suosittele tämän hetken tilan haukkumista vaan nimen omaan vain kehittämistä.

Itse aion kirjoitta asiallisesti ja kohteliaasti kutakuinkin näin: A) kehun hyväksi ja isoksi

B) "kolmen kirjaimen juttu" säästää rahaa! Annan esimerkkejä, miten ekologisuus luo säästöjä ja toisaalta ekologia ja eettisyys tuo tuotteeseen uutta arvoa.

C) laitan jonkun kehitysidean ja kysyn, miksei sellaista voisi harkita. 

Joka tapauksessa viimeisessä osuudessa teen selväksi, että haluan vastauksen.

Kamppanja käyntiin! yksityisasiakkaat toivomaan ekologiaa ja eetisiä tuotteita! Katsotaan, saammeko vastauksia, minkälaisia ja vaikuttaako se päättäjien päätöksiin.

Uskon, että vaikuttaa.

Kohti parempaa taloutta ja kestävää kehitystä!